Het moment om te gaan participeren is NU!

Ik denk dat dit de tijd er voor is. We onze vrijheid zelf dienen in te richten. Binnen een aantal maanden is het over met de Euro. We zullen gaan merken dat er eerst een mega inflatie ontstaat. Waarbij mensen uiteindelijk de Euro zelfs demonstratief zullen verbranden. En bank tegoeden niet beschikbaar. Het niks meer waard is. 
Daarmee vallen alle supply chains uitéén en komen we met voedseloverschotten en voedsel tekorten te zitten.
We moeten ons daarbinnen beschermen.  Profiteren van wat het systeem nog geeft, en dat eerlijk onder de mensen verdelen. Werken weer op gang brengen en een beloningssysteem er aan hangen, die rekening houdt met alle mensen in onze wereld. Beginnende bij ons zelf binnen onze omgeving.

We hebben de technologie, we hebben de kennis. En we hebben te investeren in verbintenissen. Normen en waarden voor ons zelf en onze omgeving op te stellen en naar die normen en waarden te leven. Samen. Binnen participerende groepen, die gezamenlijk behoorlijk bestuur voeren over algemene en publieke voorzieningen.

We willen een vereniging vormen. Waarbij leden, inwoners en eigenaren samen instaan in de zorg voor elkaar.

We willen ook anderen elders in Nederland aanmoedigen om dit te doen. En je aan te sluiten bij de Kamer van Sociale waarden. 

We hebben en zoeken ervaringsdeskundigen en mantelzorgers. We zoeken mensen met krachten. Met kunde en met ervaring.  Kan je goed klussen, of werk je graag met planten? Doe je aan huidverzorging of kan je mooie taarten maken? 
Kan je alles vertellen over zwangerschaps complicaties, vanuit eigen ervaring? Heb je kennis van Jeugdzorg?
Zoek je gelijk gestemde vrienden? Misschien wel meer, een hechte vriendschap of zelfs een relatie? 
Kom dan eens naar de open dagen van de sociëteit in Eygelshoven. 
We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden en hun krachten.

Tel: 06-53445054 

Genoeg ideeën. En samen ken je er waarden aan toe. Door ze te verwezenlijken. 
Dienstbaar zijn is een behoefte, die ons eigenwaarden en een identiteit geven. Iedereen strooit er mee dat onze netwerken sterk zijn. Door de Kamer van sociale waarden, kunnen we samen nog sterker worden. 

Reacties